12 STEG I HEDVIG
självhjälpsgrupp för livsutveckling

Nya grupper startar i februari 2022

FYSISKA GRUPPER UTGÅR VÅREN 2022 PGA RÅDANDE PANDEMI-LÄGE – VI SES DIGITALT.

En Zoom-grupp startar torsdagar 17.00-18.30.  
Start 17 februari 2022.
Intresserade ombedes söka på nytt.

Vi har alla något som hindrar oss från att fullt ut vara den vi vill vara. Vill du vara med i en grupp där vi i mötet med andra lär oss mer om oss själva?

12 Steg i Hedvig är en självhjälpsgrupp som hämtar sin inspiration från Tolvstegsrörelsen. De 12 stegen utvecklades som ett kraftfullt verktyg för förändring och livsutveckling. De innehåller en visdom som kan hjälpa alla människor, oavsett hur livet gestaltar sig. De olika stegen är präglade av ett andligt perspektiv.

Erfarna ledare handleder gruppen som består av ca 10 personer. Vi träffas en gång i veckan under 13 veckor. Ledarna håller i ramarna men deltar också i gruppen på samma villkor som deltagarna.

Som inspiration använder vi prästen Olle Carlssons bok ”Livsstegen – 12 steg till inre hälsa”. I gruppen sätter vi ord på känslor och tankar om var vi befinner oss i livet utan att kommentera eller ge varandra råd. Allt som sägs stannar i rummet. Denna process leder ofta till ett djupare möte med oss själva, med våra medmänniskor och med Gud eller en Högre Kraft sådan vi själva uppfattar den.

När vi vågar öppna upp och dela med oss, utvecklas en känsla av samhörighet och trygghet som vi kan vila i. I gemenskapen får vi kraft att möta det som står mellan oss och livet. Det är kostnadsfritt att delta i 12 Steg i Hedvig och boken går att låna eller köpa i kyrkan.

NYA GRUPPER STARTAR I FEBRUARI 2022 OCH PÅGÅR FRAM TILL MAJ.
VI SES PÅ ZOOM PÅ GRUND AV PANDEMIN.

Slutna grupper: Tisdagar kl 16.15–17.45 med start tisdag 8/2 2022. Torsdagar kl 17.00–18.30 med start söndag 10 feb 2022.

Plats: Zoom-grupp

Anmälan och info: 12stegihedvig@gmail.com, tel 0764-20 38 50.

Vi bokar sedan ett introduktionssamtal där du kan få svar på frågor och funderingar kring att delta i en grupp och vi tittar tillsammans på om de 12 stegen kan passa dig.