Köp din Hedvig-biljett på nätet!

Du vet väl om att du kan köpa biljetter till Hedvig Eleonora kyrkas konserter (som har entréavgift) på nätet i samarbete med Billetto? Du köper biljetten i lugn och ro på nätet och visar sedan upp den utskriven eller i mobilen när du kommer till konserten.
Hedvig Eleonora församling följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer: Därför är det just nu ett reducerat antal biljetter till varje konsert eller evenemang. Först till kvarn! Dessutom pausas fri entré med medlemskort på grund av pandemin.

Medlemskorten pausas

Du som är medlem i Hedvig Eleonora församling har fri entré till församlingens egna konserter vid uppvisande av ditt personliga medlemskort i dörren. Medlemskort hämtar du på församlingens expedition, måndag till fredag 09-12. Under församlingens mycket populära advents- och julkonserter kan det ibland vara svårt för församlingsmedlemmar med medlemskort att få plats. Därför avsätter församlingen ett begränsat antal fribiljetter som församlingsmedlemmar med medlemskort i förväg kan boka på nätet på Billetto eller i kyrkan. Det framgår i annonseringen om konserten kräver att du som medlem måste boka din fribiljett eller inte. Begränsat antal fribiljetter – först till kvarn! 

köp biljetter här