Anmälan till konfirmation i Hedvig Eleonora församling vt. 2023!

Varmt välkommen till konfirmationsläsning i Hedvig Eleonora församling vid Östermalmstorg! Med formuläret nedan vill vi samla in viktig information som vi behöver när vi åker på resa med ditt barn. Vi behöver känna till eventuella allergier, särskilda behov eller annat viktigt för att kunna planera lägrets aktiviteter. Om olyckan är framme behövs personuppgifter för att kunna kontakta er.

Deltagarkortet innehåller också en överenskommelse om förhållningsregler under vår resa samt godkännande om bad i havet. Informationen kommer att behandlas konfidentiellt och förstörs när lägret är slut.

Uppgifterna på deltagarkortet kommer enbart att användas i samband med konfirmandläger i syfte att underlätta för lägerledning i samband med val av aktiviteter, förtäring och i samband med olycksfall.

Några trivselregler!

Församlingen kommer att göra allt för att konfirmationsvistelsen ska vara en trygg miljö, bli ett roligt läger med positiva upplevelser och stor variation av lektionspass och andra aktiviteter. För att allt ska fungera behöver vi alla samarbeta. Som en hjälp har vi vissa förhållningsregler och några av dem är:

  • Resan är helt alkohol- och drogfri.
  • Det är under inga omständigheter tillåtet att avvika från hotellet nattetid.
  • Det är under inga omständigheter tillåtet att bada eller vara i vattnet på andra tider än anvisade.
  • Rökning är inte tillåten.
  • Mobiltelefon ska vara avstängd under gemensamma aktiviteter.
  • Eventuell skadegörelse orsakad av konfirmand kommer att debiteras hans/hennes föräldrar.
  • Vi respekterar de tider som finns för gemensamma aktiviteter.

Om förhållningsreglerna inte respekteras, kan det medföra att konfirmanden får avbryta lägervistelsen och åka hem på föräldrarnas bekostnad.

Fyll i uppgifterna här nedan, vi behöver ha dem senast 15 januari 2023.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.